Bakhuis

In het bakhuis van Hof Van Lier wordt er iedere vrijdagochtend door Karen brood gebakken.

Het brood wordt met de hand gemaakt en op steen in een traditionele houtoven gebakken.


We bakken iedere week een ander volkoren brood zoals zonnebloempittenbrood, speltbrood, tirolerbrood,....Iedere week is er de keuze tussen gist- of zuurdesembrood. 

De bloem van het zuurdesembrood wordt geteeld in Ophasselt. 


Het brood wordt op voorhand besteld via email.

Wilt u graag wekelijks via email op de hoogte gehouden worden welk brood er gebakken wordt? Schrijf u dan in door een mailtje te sturen naar bakhuis@erwtjesenknollen.be


Prijs:

Gistbrood (900gr): 3.5eur

Zuurdesembrood met lokale bloem (900gr): 4.2eur


Broodafhaling is vrijdag tussen 17u en 19u in het Hof Van Lier of op zaterdagvoormiddag tussen 9u en 14u in het TSeizoen te Smeerebbe.

Wij vragen om bij het afhalen alle gezondheidsmaatregelen te respecteren en bij het aanschuiven een afstand van 1,5m te bewaren. + enkel met kaart te betalen.